Financiering

Je laadplein kopen of huren: samen onderzoeken we nauwgezet de mogelijkheden.

Meer weten?

De beste laadinfrastructuur op maat van jouw bedrijf vraagt een wezenlijke investering in de toekomst. Optiload Energy biedt verschillende alternatieven om de investering in te plannen en jouw slimme e-mobility uit te rollen. Wat werkt voor jou en je bedrijf of zaak het best? Hoe ver blikken we samen vooruit? Gaan we voor een integrale aanpak en ontzorging of bouwen we samen met jou het verhaal gradueel op. Anything is possible. Let’s talk!

Koop zelf je laadpalen
De kosten voor laadpalen op jouw bedrijfsterrein zijn 100% fiscaal aftrekbaar. Bovendien is je laadplein, mits ingebed in het slim energiemanagement-plan van Optiload Energy, rendabel van dag 1.
Huur je laadpalen
Charging as a Service (CaaS) verloopt via derde partij financiering. Optiload energy onderzoekt en plant samen met jou de beste oplossing. Want ja hoor, je kan je laadplein simpelweg ook huren.

Derde partij financiering. Qué?

Een derde partij, Optiload Invest, draagt de volledige investering van de installatie.  Deze wordt aan jou gefactureerd in de vorm van een vaste maandelijkse operationele kost, deze dekt de huur van de installatie, maar ook de kosten voor het onderhoud. Dit vast bedrag, alsook de looptijd van je financiering wordt zo gekozen dat de besparing op de energiefactuur groter is dan de maandelijkse afbetaling. Hierdoor zal je vanaf dag één het effect van een operationele besparing voelen.

De voordelen van huren op een rijtje

Je hebt met je bedrijf of zaak geen investeringsbudget nodig, zodoende blijft je solvabiliteit onaangetast. Huren betekent een besparing op je operationele kost. Dit plan van aanpak omvat een totale ontzorging met een beperkte tijdsinvestering, waarbij je voluit kan gaan voor de keuze van een hoogkwalitatieve installatie. De goede werking van die installatie wordt bovendien altijd gegarandeerd en je staat niet voor verrassingen. Lees: er duiken geen onverwachte kosten op.

“Ongeacht je budget en visie vertalen we met Optiload Energy jouw (groene) energiedroom sowieso naar een haalbaar plan. Er is geen reden meer nodig om het te doen, enkel een plaats!” – Wouter Kersbergen, Optiload Energy Communication Advisor
Klaar voor de toekomst?
Meer weten over Financiering? Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek.

Meer oplossingen

Analyse

Dimensionering

Maximalisatie, vergroening en besparing. Optiload energy analyseert je energieflow.
Analyse

Fiscaliteit en subsidies

Ontdek de frappante fiscale voordelen tussen vandaag en september 2024.
Analyse

Bedrijfsvloot

Laden, verrekenen en vergoeden. Optiload Energy ondersteunt je car policy.
Install & manage

Laadinfrastructuur

Optiload Energy biedt totaaloplossingen op maat van jouw noden en wensen aan.
Install & manage

Charge Point Operator

Het Charge Point Operator platform zorgt ervoor dat je laadpalen altijd operationeel zijn.
Install & manage

Energiemanagement

Maximaliseer de capaciteit van je laadplein met slim en doordacht energiemanagement.