Laadinfrastructuur

Optiload Energy biedt totaaloplossingen op maat van jouw noden en wensen aan.

Meer weten?

Jouw laadplein bij het bedrijf, gericht op personenwagens en/of vrachtvervoer en bussen? Optiload Energy staat garant voor kwaliteit, merkonafhankelijkheid en meerdere beheeropties. Optiload Energy is een high-end charge point integrator die bedrijven naar duurzame mobiliteit leidt.

Vinger aan de pulse
Met een Optiload Energy laadstation is het energieverbruik, gebruiker per gebruiker, apart te meten en kan het zo ingevoerd in je boekhouding. Ook als werknemers thuis een laadpaal laten installeren door jou als werkgever.
Load balancing
De slimme laadstations van Optiload Energy sturen het vermogen van het opladen in functie van het verbruik van je bedrijf. Of nog beter, in functie van de productie van de zonnepanelen op je dak of bedrijfsterrein.

Als het goed mag zijn

Optiload Energy biedt totaaloplossingen op maat van jouw noden en wensen aan. Optiload Energy werkt enkel met de sterkste merken en biedt een excellente en transparante service na verkoop.

Your business first

Een laadstation geplaatst door Optiload Energy zorgt er voor dat je vele malen sneller oplaadt tov een gewoon stopcontact. Optiload Energy garandeert dat er  steeds veilig geladen wordt en je bedrijf steeds voorzien is van voldoende energie om te blijven werken.

“Optiload biedt qua laadpalen verschillende topmerken aan, maar focust uiteraard op jouw behoeften, noden en wensen. We brengen samen alles in kaart en bekijken dan welke laadoplossingen en merken daarop het allerbeste aansluiten. Optiload werkt merkonafhankelijk, maar wel enkel met de beste kwaliteit. Vaneigens.” – Stoffel Boutsen, Optiload Energy kwaliteitsmanager
Klaar voor de toekomst?
Meer weten over Laadinfrastructuur? Contacteer ons vandaag voor een vrijblijvend gesprek.

Meer oplossingen

Analyse

Dimensionering

Maximalisatie, vergroening en besparing. Optiload energy analyseert je energieflow.
Analyse

Financiering

Je laadplein kopen of huren: samen onderzoeken we nauwgezet de mogelijkheden.
Analyse

Fiscaliteit en subsidies

Ontdek de frappante fiscale voordelen tussen vandaag en september 2024.
Analyse

Bedrijfsvloot

Laden, verrekenen en vergoeden. Optiload Energy ondersteunt je car policy.
Install & manage

Charge Point Operator

Het Charge Point Operator platform zorgt ervoor dat je laadpalen altijd operationeel zijn.
Install & manage

Energiemanagement

Maximaliseer de capaciteit van je laadplein met slim en doordacht energiemanagement.