Aanpak

Zorgzaam. Gedreven. Transparant. Gedetailleerd. Ontdek wat we doen en hoe we dat doen, samen met jou.

accelerator – partner – aannemer

Optiload Energy is je versneller naar de energietransitie  die innovatieve en duurzame energieoplossingen aanbiedt, om tijd te besparen en een lagere energierekening te scoren.

 

Optiload Energy. Voor al je energieoplossingen die vertrekken vanuit je vraag naar elektrisch laden.

Voorstudie, voorstel, engineering. In stap één maken we een grondige analyse van de beginsituatie. 

Optiload werkt met de beste laadpalen en de beste technici. Het plan wordt tot in de kleinste details feilloos uitgevoerd.

Comfort en gebruiksgemak voorop, met de backoffice als perfect overzicht en je laadpas als dikste vriend.

Dit is hoe we het doen.

Transparant en doordacht, samen met jou en de duurzaamheidsvisie van je bedrijf op weg naar e-mobility.

Stap1: Voorstudie

Optiload Energy maakt samen met jou en je bedrijf een grondige voorstudie van de energieflow, opwekking, aanvoer en opslag. Dit koppelen we weloverdacht aan je noden en verwachtingen op weg naar elektrisch transport.

Stap 2: Voorstel

Optiload Energy werkt een voorstel uit dat tegemoetkomt aan de wensen en noden van jouw bedrijf, zaak of onderneming. Je kan je laadplein huren of kopen, gradueel uitbouwen of  full force voor maximalisatie gaan.

Stap3: Engineering

Optiload Energy gaat met in-house experts aan de slag om op een duurzame manier het hoogste rendement uit je futureproof laadplein te halen. Klaar voor enthousiaste fleet-gebruikers, buschauffeurs en transporteurs. 

Stap 4: Realisatie

Optiload Energy ontzorgt je van a tot z. De technische teams bouwen je laadplein, je SPOC helpt je op weg met de verschillende mogelijkheden die het CPO-platform rijk is én de laadpassen. Tel er de 24/7 service na verkoop bij?

Wij houden van de planeet

Energie-analyse

Hoe verloopt je energie-flow? Wat zijn de grootste verbruikers in het verhaal? Hoe wordt je energie opgewekt, opgeslagen, verdeeld? Samen met de verantwoordelijke collega’s in je bedrijf, maken de Optiload Energy – experts een gedegen analyse die het vertrekpunt vormt van een strak energieplan.

CO2 uitstoot

De ecologische voetafdruk van je bedrijf wordt op verschillende manieren verkleind. De inspanningen die je levert, renderen op korte én lange termijn. Met de shift naar e-mobility neem je de sprong voorwaarts naar schonere lucht op een indrukwekkend duurzame manier.